Sudenpentutapahtuma 12.11.2022 Hollollassa

Sudenpentutapahtuma Ekotekokeko 12.11.2022 Hollolassa

Hämeen Partiopiirin sudenpentutapahtuma on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Pentueiden mukana on saattaja, joka voi olla myös ei-vielä-partiolainen.
Santamäen Palokärkien sudenpentujen ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 17.10.2022

Ilmoittaudu tästä

Retkipäivän hinta on 10e/sudenpentu, lippukunta laskuttaa tapahtuman marraskuun alussa. Saattajat pääsevät mukaan ilmaiseksi.

Päivän aikataulu tarkentuu myöhemmin, mikäli matkustamme Hollolaan piirin yhteiskuljetuksella lähtö on luultavasti aikaisin aamulla Riihimäen ABC:lta ja paluu iltapäivällä/illalla samaan paikkaan.
Ilmoittautuneille lähetetään aikataulu ja varusteet viikkoa ennen tapahtumaa.

Pääsääntöisesti jokainen osallistuja tarvitsee säänmukaiset ulkoiluvaatteet, evästä päivään (tapahtuman lopuksi saadaan lämmin ruoka), joukkueen yhteiset varusteet johtajat pakkaavat kololta mukaan.
Päivän aikana kuljetaan oman pentueen kanssa, aikuisen saattajan kanssa, merkitty reitti ja matkan varrella sudenpennut tekevät rasteilla erilaisia tehtäviä.

tapahtuman sivu https://hp.partio.fi/nyt/supet/