Partiotiedote toukokuu 2020


Kevät päättyy retkeillen!

Poikkeuksellinen partiokevät päättyy SU 7.6. klo 14-16 koko lippukunnan yhteiseen rastirataan Launosissa. Rata kierretään yhdessä oman ryhmän kanssa ja sen varrella on pieniä tehtäviä. Kokoontuminen kolon pihalla klo 14. 

Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkovaatteet, partiohuivin ja mukin. Koko perhe on tervetullut – vanhemmat odottelevat nuotiokahvien ääressä lasten kiertäessä rastiradan. 

Ilmoittautumiset 1.6. mennessä Kuksassa: Https://kuksa.partio.fi/kotisivut/login.aspx?id=34870

Kesän päiväretket Pomolaan elokuussa

Elokuussa järjestämme jokaiselle ikäkaudelle oman päiväretken Pomolassa Kesijärven rannalla Meidän meri -teemalla tutustuen Itämeren suojelutyöhön. 

Tarpojat ja vanhemmat ikäkaudet torstaina 6.8.

Sudenpennut perjantaina 7.8.

Seikkailijat lauantaina 8.8.

Ilmoittautumiset kuksassa  31.6. mennessä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=34945 

 Päiväretkille saa tulla vain terveenä. Retkimaksu 5 € laskutetaan  osallistujilta retken jälkeen. Retket järjestetään päiväretkinä ikäkausittain, jotta pystymme pitämään ryhmät pieninä ja vähentämään tartuntariskiä. 

Partioleiri verkossa

Suomen partiolaiset järjestää ensimmäistä kertaa partioleirin verkossa. Partioleiri Bitti järjestetään Minecraftin maailmassa, jossa ei hyttyset pure tai rakot hierrä jalkoja. Tälle leirille voit osallistua kotikoneelta käsin ja kutsua mukaan kavereita ympäri Suomea! Mikä parasta, leiri on avoinna sinulle juuri sinulle sopivaan aikaan. Tämä on kokeilu, jossa yhdistellään uutta ja vanhaa. 

Leirillä pääasiassa pelataan, rakennellaan, verkostoidutaan ja seikkaillaan Minecraftin maailmassa. Mitään leiriaikaa ei ole, vaan voit yksin tai kavereittesi kanssa vierailla leirillä juuri silloin kun sinulle sopii. Tarkoitus on rakentaa Suomen suurin partioleiri Minecraftin palikkamaailmaan! Palvelimen kansoittuessa tulemme järjestämään ohjelmaa, josta tiedotamme erikseen täällä sekä palvelimella. Suunnitteilla on esimerkiksi leirin avajaiset. 

Jos haluat jutella muiden pelaajien kanssa, voit kirjoitella chattiin tai liittyä Partiolaiset –Discord kanavalle! Noudatamme Discord -palvelun käyttöehtoja, joten kanava on tarkoitettu yli 13-vuotiaille. 

Lisätietoja ja ohjeet leirille osallistumisesta löydät osoitteesta:

https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/bitti-partioleiri-verkossa/

Syksyn toiminta

Viikkotoiminta pyritään aloittamaan syyskuun alussa. Tiedotamme ryhmien kokoontumisajoista kesän aikana.

Sudenpentujen ja seikkailijoiden ryhmänjohtajia tarvitaan

Haluaisitko tulla mukaan mahdollistamaan partioharrastusta? Haluaisitko lähteä vetämään uusien sudenpentujen ryhmää kokeneen partiojohtajan parina? Tai opettaa retkeilytaitoja 10-12-vuotiaille seikkailijapojille? Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Olethan yhteydessä jos kiinnostuit!

Pysytään terveenä!

Partioterveisin,

Outi Siirola

lippukunnanjohtaja

0505545424